Nationaal Park Kiskunság

Het Kiskunság Nationaal Park is het op één na grootste natuurpark in Hongarije. In totaal heeft Kiskunság een oppervlakte van bijna 570 km2, waarbij er uiteraard een zeer groot aanbod is van flora en fauna. Kiskunság is opgedeeld in zeven delen, waarbij het gedeelte Bugac-Poesta het meest populair is bij de toeristen. Naast het populaire gedeelte Bugac-Poesta zijn er verscheidende bossen, moerasvelden en rietvelden te vinden in het Natuurpark. Grote kuddes met (witte) paarden en runderen draven op de poesta’s. Op de grasweilanden zijn verschillend schapen en geiten grazend te vinden.

  • Regio

  • Wat zoek je?

Benieuwd naar de 5 populairste vakantiehuizen?

Laat mij zien!

Nationaal Park Kiskunság

Net buiten Kecskemét ligt een van de 10 nationale parken van Hongarije. Het Kiskunság Nationaal Park is het op één na grootste natuurpark in Hongarije. In totaal heeft Kiskunság een oppervlakte van bijna 570 km2, waarbij er uiteraard een zeer groot aanbod is van flora en fauna. Kiskunság is opgedeeld in zeven delen, waarbij het gedeelte Bugac-Poesta het meest populair is bij de toeristen. Naast het populaire gedeelte Bugac-Poesta zijn er verscheidende bossen, moerasvelden en rietvelden te vinden in het Natuurpark. Grote kuddes met (witte) paarden en runderen draven op de poesta’s. Op de grasweilanden zijn verschillend schapen en geiten grazend te vinden.

Het Nationaal Park Kiskunság biedt verschillende educatieve en recreatieve mogelijkheden voor zijn bezoekers. Mocht je maar enkele uren de tijd hebben om Kiskunság te bezoeken, dan raadt het Nationaal Park enkele ‘showplekken’ aan om te bezichtigen.

Voor een langer bezoek aan het Nationaal Park zijn er bijvoorbeeld enkele wandel- of fietstochten die kunnen worden ondernomen om een gedeelte van het Natuurpark te ontdekken.

Weersverwachting
Kecskemét

Weeronline.nl – Meer weer in Kecskemétweeronline.nl Altijd jouw weer

Regio’s

Boedapest

dkjgsjgfpoe

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.